Wie zijn wij ;

Rinus een geboren en getogen Amsterdammer en Vivi geboren en getogen in het mooie Limburg. Een perfecte combinatie voor iets moois 😉

Vivi was werkzaam in onze eigen 2e handswinkel ‘ Vivi’s Winkelke’ in het plaatsje Echt in Limburg Nederland.
Wij runden de zaak met heel veel liefde en plezier en in de jaren was het uitgebouwd tot de “leukste en gezelligste” snuffel winkelke in Echt en omstreken met veel vaste terugkerende bezoekers.
                                                      
Naast de winkel heeft Rinus een 30 tal hectische  jaren in dienst van de Nederlandse overheid er opzitten. Opzoek naar rust, nieuwe uitdaging en de regie in eigen handen nemen,  kwam daar ineens Portugal en dan met name Casa Porturama voorbij.
Casa Porturama is namelijk een zeer aangename plek als je houdt van rust, kleinschalig en ongedwongen. Dit in een onwaarschijnlijk mooie natuurlijke omgeving!  Hier vind je nog die echte zeldzame stilte en rust .
Wil je toch even wat anders, hier op de website lees je een tal van mogelijkheden in de directe omgeving.
Wij willen als “vaste gasten” van Casa Porturama dit mooie en bijzondere plekje af en toe met jullie delen. Het zou wel heel egoïstisch zijn het niet te doen 😉  Voor ons de ideale combinatie, zelf gast zijn en blijven en genieten op deze mooie unieke plek.
Klik op onze FB-logo of kijk bij Casa Porturama op FB voor actuele foto’s en activiteiten.
Tot snel!!
Groetjes Vivi en Rinus