We willen ons graag even voorstellen

Wie zijn wij? Hosts Porturama

Een grote stap. Een droom van ons allebei.

Niet te ver weg, wel binnen Europa.

Halverwege 2016 hebben wij samen de sprong gewaagd; we hebben onze huizen in Nederland verkocht en we zijn naar Portugal vertrokken.

Na een gedegen verbouwing zijn wij er klaar voor. Vanaf zomer 2017 wachten 4 kamers op u in B&B Porturama.

Mijn naam is Jacqueline Bonebakker. Voordat ik mij in dit Portugese avontuur stortte, werkte ik als pedicure in Utrecht en had ik daar mijn eigen praktijk aan huis, hetgeen mij erg beviel. Ik zou dit werk graag blijven doen!

Gelukkig is dat ook goed te combineren naast het runnen van de Bed & Breakfast. Bedenk eens hoe lekker het zou kunnen zijn om tijdens uw verblijf bij Porturama een voetreflexmassage te ontvangen?

Veel mensen merken pas tijdens hun vakantie hoe moe ze eigenlijk zijn, lichamelijk en/of geestelijk. Een voetmassage kan voor de gestreste mens veel betekenen vanwege de uitgesproken ontspannende werking. Je zou het niet zeggen, maar een goede voetreflexmassage kan hetzelfde effect hebben als een volledige lichaamsmassage. Natuurlijk bied ik ook een volledige pedicure-behandeling aan.
Ik neem graag uw afspraak aan.

Ik ben Eric Husken. Voordat we aan ons Portugese avontuur begonnen werkte ik in de IT. Ik heb dit werk altijd met erg veel plezier gedaan en gelukkig kon ik dit goed combineren met mijn grote passie: reizen. Andere landen hebben me altijd aangetrokken en mijn interesse gewekt.

Toen ik derhalve de kans had om samen met Jacqueline Bed & Breakfast Porturama op te starten heb ik deze kans met beide handen aangegrepen.

Naast het runnen van de B&B zal ik mijn tijd doorbrengen in onze fruit- en groentetuin. Was ik in Nederland gewend om 200m2 tuin te hebben, nu hebben we de uitdaging van een landgoed van bijna 10.000m2! Ik hoop dat jullie zullen genieten van de aardbeien, watermeloenen en de andere zelf gekweekte delicatessen uit onze tuin.