Prijzen per nacht voor een 2 persoonskamer inclusief ontbijt zijn:

Prijzen 2019

Laagseizoen (Jan-Mei en Okt-Dec)                    € 47.00

Hoogseizoen (Juni-Sept)                                       € 61.00

Voor elk extra bed € 15.00 per nacht

 

Prijzen 2020

Laagseizoen (Jan-April en Nov-Dec)                     € 52.00

Middenseizoen (Juni-Juli en Sept-Okt)               € 59.00

Hoogseizoen (Mei-Aug) *                                        € 69.00

*Met uitzondering van: 21 mei t/m 24 mei: € 79,00/nacht en van 13 augustus t/m 16 augustus: € 79,00/nacht

Voor elk extra bed € 17,50 per nacht

NB: voor de kamer Coja geldt een minimum verblijf van 3 nachten. Coja geeft plek aan 4 personen (2 persoonsbed en stapelbed). De andere kamers kunnen geboekt worden per nacht. De kamers Arganil en Píodão bieden plaats aan maximaal 3 personen. Santa Comba Dão is een tweepersoonskamer.

De kamers

De 2 persoonskamers zijn 20m2 en hebben elk een en suite badkamer met WC, wastafel en douche.

Elke kamer beschikt over een eigen privé buitenterrasje, koffie- en theezetfaciliteiten en gratis Wifi. U kunt tegen een kleine meerprijs ad € 4,00 per dag hotelservice aanvragen (iedere dag schone handdoeken, badkamer schoonmaken en bed opmaken). Indien u hier geen prijs op stelt kunt u eens in de 3 dagen een schone set handdoeken verwachten (of, uiteraard, eerder op aanvraag).

Alle kamers zijn voorzien van centrale verwarming zodat u ook in de wintermaanden lekker warm en comfortabel bij ons kunt verblijven.

Bed & Breakfast Porturama beschikt over 4 kamers die elk zijn vernoemd naar een leuk plaatsje in de buurt.

 

 

ARGANIL (2 of 3 personen)

Uitzicht kamer Arganil

Naast de ingang, op de eerste verdieping vindt u kamer 1, Arganil. Dit is een zeer lichte kamer met ramen aan drie zijden! Aangezien de kamer op het noord-westen ligt is het één van de koelere kamers van Porturama. Onder aan het trappetje vindt u het buitenzitje van deze kamer. Tot in de middag zit u hier heerlijk in de schaduw. Net om het hoekje ligt het zwembad.

Kamer Arganil tweepersoonsbedVoorgevel en entree kamer Arganil

COJA (2 – 4 personen)

Kamer nummer 2, Coja, bevindt zich aan de zuidzijde van Porturama op de eerste verdieping. Coja heeft het mooiste uitzicht en de meeste zonuren.

U heeft op de ruime veranda een schitterend uitzicht over de bergen, de Serra do Açor. De openslaande deuren naar de veranda bieden een verlengstuk van uw kamer. Een parasol op de veranda geeft in de zomer de hoognodige schaduw.Het vrije, wijdse uitzicht is zelfs vanuit uw bed te bekijken… Deze kamer is vanaf 3 overnachtingen te boeken.

 

SANTA COMBA DÃO (2 personen)

Kamer nummer 3, Santa Comba Dão bevindt zich in de tuin.

Deze kamer heeft ook de ruimste badkamer van Porturama. Een leuk zitje voor de kamer geeft uitzicht over de tuin en het zwembad: met tien stappen lig je erin! Het terras ligt aan de westzijde; dus volop zonuren!

 

 

 

 

 

 

PÍODÃO (2 – 3 personen)

Overdekt terras kamer PiodaoKamer nummer 4, Píodão ligt aan de achterzijde van Porturama, ook op het zuiden.

Met een overdekte patio voor de kamer is het zelfs op de heetste dagen heerlijk koel vertoeven met uitzicht over de tuin. Deze kamer ligt het meest privé. Het zwembad ligt om de hoek.

Deze kamer beschikt over 2 één-persoonsbedden (dubbele boxspring)