Loop gerust eens naast uw schoenen

U doet er vast alles aan om lichaam en geest fit te houden. Natuurlijk kiest u zoveel mogelijk voor gezonde voeding en besteedt u de nodige aandacht aan uw uiterlijk.

Maar waarom wordt de verzorging van uw voeten toch vaak overgeslagen?

Een reden zou kunnen zijn dat bijna iedereen zijn of haar voeten lelijk vindt.
Laat u ze misschien daarom liever niet zien? Er zijn zelfs méér mensen die hun pijnklachten aan hun voeten niet laten behandelen dan wel! Ongemerkt kan dat nadelige gevolgen hebben voor de hele lichaamshouding.

Gelukkig wordt een bezoekje aan de pedicure steeds minder als een luxebehandeling gezien.
Pijnklachten door voetproblemen verhelpt u (èn voorkomt u) door regelmatig de pedicure te bezoeken. Dit verbetert niet alleen de conditie van uw voeten, maar komt uw totale gezondheid ten goede. Houd uw voeten op de been en maak een afspraak.

En hoe fijn is het om tijdens uw vakantie bij Porturama even achterover te leunen en een pedicurebehandeling in te plannen….

Last van een vervelende likdoorn, eelt en kloven, of ingroeiende teennagel? Jacqueline is gediplomeerd en behandelt u vakkundig! Tijdens uw verblijf kunt u, indien we niet zijn volgeboekt, een afspraak maken voor een pedicurebehandeling en/of een voetreflexmassage. In juli en augustus is de pedicuresalon gesloten.

Voor het verwijderen van likdoorns, eelt, behandeling van ingroeiende nagels, voetreflexmassages, benen harsen… Kortom: alle voorkomende voetverzorging. Vraag naar de prijzen voor deelbehandelingen.