Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo prettig en veilig mogelijk te maken, ook tijdens Covid-19.

We hebben 4 kamers. Elk met eigen ingang (extern!) en een eigen badkamer. U vindt bij ons een groot zwembad, stilte, rust, frisse lucht en een prachtig uitzicht op de bergen en olijfgaarden. We hebben veel ruimte op het terrein, maar ook daarbuiten, veel mogelijkheden om in alle rust te wandelen. Mooie bosrijke en landelijke omgeving! Kortom, precies de ingrediënten die gewenst zijn na een quarantaine.

Hoe kan ik mijn kamer veilig bereiken?

Uw kamer heeft een externe privé-ingang en een privé terras met tafel en stoeltjes.

Hoe zit het met de sanitaire voorzieningen en de schoonmaak van mijn kamer?

Elke kamer heeft een privé douche en toilet. Wanneer u arriveert bieden wij u een gereinigde én gedesinfecteerde kamer aan. Niemand zal uw kamer en badkamer betreden. Indien u langer dan 2 dagen bij ons verblijft, zullen wij in samenspraak met u een moment afspreken waarop wij uw kamer en badkamer zullen schoonmaken. Uiteraard zullen wij daarbij de benodigde beschermings- en voorzorgsmaatregelen nemen. Mocht u er de voorkeur aan geven uw kamer zelf te willen schoonmaken, zullen wij u voorzien van schoonmaakmiddelen.

Hoe wordt het ontbijt geserveerd?

Indien u de enige gast bent, zullen wij in onze ontbijtruimte een klein buffet voor u klaarzetten. Mochten er meerdere gasten zijn, zullen wij het ontbijt niet in buffetvorm presenteren. In dat geval zullen wij u naar uw voorkeuren vragen, dit om verspilling tegen te gaan. In de ontbijtruimte hebben wij gelegenheid om uw handen te desinfecteren.

Beschikken wij op onze kamer over desinfecterende gels?

Wij gaan ervan uit dat u zelf de nodige middelen bij u draagt als u op reis gaat. Op uw kamer beschikt u over warm en koud water en zeep. U kunt uw handen daar volop wassen. Desinfecterende gels zijn slechts nodig op plekken waar geen water en zeep aanwezig zijn.

Kan ik veilig zwemmen in zwembadwater?

Ons zwembad is op basis van chloor. Chloor doodt alle virussen. U kunt dus veilig zwemmen in de buitenlucht. Op het terras van het zwembad geldt uiteraard de 2 meter afstand.

En tot slot:

Bed & Breakfast Porturama houdt zich uiteraard aan alle regels en voorschriften die de Portugese overheid aan haar burgers voorschrijft en wij verwachten van onze gasten hetzelfde.