Boeken

Voor boekingen kunt u ons mailen: porturama@outlook.com

Bellen kan natuurlijk ook. +351-968228778 (Vivi)

Betalingsvoorwaarden

Na uw mail of telefoontje ontvangt u een persoonlijke bevestigings-mail met de juiste kortingen, bedragen en betalingsmethode. Betalen met pin/creditcard is dan niet mogelijk.

Annuleringen:

Bij annulering tot 30 dagen voor aankomst vindt volledige restitutie plaats, minus 10% van het totale reserveringsbedrag aan administratie- en reserveringskosten. Bij annulering binnen 30 dagen voor de aankomstdatum vindt geen restitutie plaats van de aanbetaling. Zie verder onze Algemene Voorwaarden

Inchecken/uitchecken

Inchecken dient plaats te vinden op de dag van aankomst tussen 15.00 en 18.00 uur. Laat het ons weten als u later aankomt. We verwachten dat u voor 12:00 uur ’s middags uitcheckt, zodat de kamer weer beschikbaar is.

Huisdieren

Met het oog op allergiën houden wij onze gastenkamers huisdiervrij.

Roken

Binnenshuis geldt echter strikt niet-roken beleid.

In de tuin is een specifiek rokers hoekje gecreëerd waar vrijelijk gerookt mag worden met een schitterend uitzicht! Niet rokers mogen hier op zich ook verblijven echter verzoeken we de niet-roker om de hier genietende roker niet lastig te vallen.

Op alle andere plekken buiten, op de terrassen en in de tuin geldt: Roken mag; hou echter rekening met mensen die er eventueel last van kunnen hebben.

Te allen tijde geldt: Wees alstublieft voorzichtig met vuur, zeker in de zomermaanden. Portugal is een heet en droog land en bosbranden komen helaas veelvuldig voor. Wees derhalve altijd alert.