Boeken

Voor boekingen kunt u ons mailen: porturama@outlook.com

Bellen kan natuurlijk ook. +351-9696 21 480 (Eric) of +351-924 245 553 (Jacqueline)

Betalingsvoorwaarden

Na uw mail of telefoontje ontvangt u een persoonlijke bevestigings-mail met de juiste kortingen, bedragen en betalingsmethode. Nadat wij uw aanbetaling van 30% hebben ontvangen, is uw boeking definitief. U ontvangt hiervan wederom een bevestigings-mail. Het resterende verschuldigde bedrag betaalt u contant bij vertrek. Betalen met pin/creditcard is dan niet mogelijk.

Annuleringen:

Bij annulering tot 30 dagen voor aankomst vindt volledige restitutie plaats, minus 10% van het totale reserveringsbedrag aan administratie- en reserveringskosten. Bij annulering binnen 30 dagen voor de aankomstdatum vindt geen restitutie plaats van de aanbetaling. Zie verder onze Algemene Voorwaarden

Inchecken/uitchecken

Inchecken dient plaats te vinden op de dag van aankomst tussen 15.00 en 18.00 uur. Laat het ons weten als u later aankomt. We verwachten dat u voor 12:00 uur ’s middags uitcheckt, zodat de kamer weer beschikbaar is.

Huisdieren

Met het oog op allergiën houden wij onze gastenkamers huisdiervrij.

Roken

Wij zijn allebei voormalige rokers dus we weten hoe sterk de drang naar een sigaret kan zijn. Binnenshuis geldt echter een strikt niet-roken beleid.

In de tuin is een specifiek rokers hoekje gecreëerd waar vrijelijk gedampt mag worden met een schitterend uitzicht! Niet rokers mogen hier op zich ook verblijven echter verzoeken we de niet-roker om de hier genietende roker niet lastig te vallen.

Op alle andere plekken buiten, op de terrassen en in de tuin geldt: Roken mag; hou echter rekening met mensen die er eventueel last van kunnen hebben.

Te allen tijde geldt: Wees alstublieft voorzichtig met vuur, zeker in de zomermaanden. Portugal is een heet en droog land en bosbranden komen helaas veelvuldig voor. Wees derhalve altijd alert.